Pangourmet czyli … piekarnik i wypiekacz w duecie
De’ Longhi postanowiło zdradzić sekret, jak cieszyć zmysły aromatem wypieków unoszących się po całym mieszkaniu, aromatów przypominających beztroskie lata dzieciństwa…Ale to jeszcze nie wszystko - postanowiło udowodnić, iż przygotowanie posiłku może być przyjemnością - przyjemnością, której może się oddać każda , nawet najbardziej zapracowana Pani Domu. Cała tajemnica tkwi w najnowszym urządzeniu firmy De’Longhi. Pangourmet można wykorzystać do przyrządzenia pachnącego dzieciństwem chleba, doskonałej pieczeni, chrupiących ziemniaczków, różnorodnych ciast, a także pysznych domowych marmolad i dżemów.
[[[zdjecie,5957,prawa]]] 31 programów Pangourmet to gwarancja otrzymania doskonałego wypieku. Praktyczny całkowicie zautomatyzowany i intuicyjny w obsłudze: wystarczy wybrać odpowiedni program oraz - dzięki 24-godzinnemu zegarowi - dowolny czas uruchomienia. Resztę zrobi już za nas Pangourmet -zagniecie ciasto, przeprowadzi proces wyrastania i oczywiście - upiecze wybrane przez nas ciasto lub pieczywo. Ale Pangourmet to nie tylko wypiekacz, to także kompaktowy piekarnik o pojemności 20 litrów posiadający wszystkie funkcje tradycyjnego piekarnika. Sześć funkcji urządzenia tj: pieczenie tradycyjne, termoobieg, grill, dolna grzałka, rozmrażanie, podtrzymywanie temperatury potraw pozwala na przygotowanie smakowitych dań dla całej rodziny - bez wysiłku i straty czasu.
Wewnętrzne oświetlenie oraz specjalnie skonstruowane szklane drzwiczki, pozwalają na obserwację komory urządzenia bez konieczności jego otwierania. Łatwa i intuicyjna obsługa to zasługa dużego, wyraźnego wyświetlacza. Wszystkie funkcje uruchamiane są poprzez naciśnięcie odpowiednich przycisków. Dzięki termostatowi (220°C), cyfrowemu zegarowi (120 minut) i wykorzystaniu konwekcji Pangourmet zapewnia wyjątkową precyzję zarówno pod względem użytkowania, jak i gwarantowanych rezultatów.
źródło: de'longhi/agdrtv24.pl