WOK’ół orientalnej kuchni
Podstawą wygodnego i szybkiego gotowania jest dobra płyta grzewcza. Profesjonalni kucharze już od dawna znają zalety gotowania na płytach indukcyjnych Miele. Ten rodzaj przyrządzania posiłków łączy w sobie to, co w kuchni najważniejsze: bezpieczeństwo, szybkość oraz precyzyjnie dozowaną moc.
Płyta KM 6356* o szer. ok. 80 cm została zaprojektowana specjalnie z myślą o amatorach niebanalnych, orientalnych kuchni. Specjalnie wyprofilowany, wklęsły panel grzewczy idealnie pasuje do patelni typu WOK. Oprócz eleganckiego wzornictwa indukcyjny panel posiada funkcję szybkiego rozgrzewania, co bardzo podnosi komfort gotowania. W komplecie znajduje się idealnie dopasowana patelnia WOK.
Zależy nam nie tylko na komforcie użytkowania i bezpieczeństwie. Bardzo ważnym aspektem staje się również oszczędność czasu i szybkość działania. Dzięki funkcji Booster jeszcze szybciej dochodzimy do perfekcyjnych wyników gotowania. Wszystkie te cechy łączą również nowe płyty indukcyjne KM 6304* oraz KM 6306* o szer. 60 cm, w których niesłychana precyzja w ustawianiu oraz regulacji mocy gwarantuje uzyskanie perfekcyjnych rezultatów niezależnie od kulinarnego wyzwania. Obie płyty wyposażone zostały również w strefę PowerFlex. Ich niezwykła elastyczność zapewnia wiele możliwości użytkowania. Do każdego rodzaju i wielkości używanych naczyń można zawsze odpowiednio dostosować strefę PowerFlex, która dzięki Booster osiąga moc 7,4 kW.
źródło: miele/agdrtv24.pl